Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden consulten, workshops & groepstrainigen:

 • De afspraak voor een consult, workshop en/of groepstraining is bevestigd als er mondeling/ schriftelijk dan wel per mail een datum tot stand komt. De klant gaat dan tevens akkoord met de bijbehorende kosten, die op de website staan vermeld
 • Wij sturen na boeken van een workshop of groepstraining een betaalverzoek en/of factuur.
 • Wij sturen na een consult een betaalverzoek en/of factuur.
 • Ons betalingstermijn op de facturen is 10 dagen.
 • Klanten en/of cursisten zijn te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het opvolgen en uitvoeren van de gegeven adviezen.
 • Klanten en/of cursisten zijn zelf verantwoordelijk voor het blijven volgen van trainingen van hun hond. Trainingen zijn altijd voor eigen risico.
 • Wij zijn is niet aansprakelijk voor incidenten tijdens begeleiding of consulten of als gevolg van adviezen voor jouw hond.
 • Wij kunnen tijdens consulten, workshops en groepstrainingen video’s/ foto’s maken en delen op onze website/ social-media kanalen. Mocht de klant dit niet willen dan kan dit per mail kenbaar gemaakt worden.
 • De hond is volledig gezond (geen diarree, niezen, of andere onderliggende ziekten).
 • Eventuele allergieën worden voor aanvang van het consult, workshop of groepstraining kenbaar gemaakt.

Annuleringsvoorwaarden consulten, workshops en groepstrainingen:

 • Tot 48 uur vóór het gereserveerde consult, workshop of groepstraining is het mogelijk om een andere dag af te spreken, bij annulering wordt er 25% in rekening gebracht. Bij verplaatsen van een consult, sturen wij een betaalverzoek en/ of factuur van het consult bedrag, na het consult sturen wij de reiskosten.
 • Bij annuleringen binnen 48 uur vóór het gereserveerde consult, workshop of groepstraining wordt er 50% in rekening gebracht.
 • Bij no-show van een consult, workshop of groepstraining wordt er 100% in rekening gebracht.

Huisregels/ algemenevoorwaarden interne training:

 1. De afspraak is bevestigd als er mondeling/ schriftelijk dan wel per mail een startdatum tot stand komt. U gaat dan tevens akkoord met de bijbehorende kosten.
 2. De kosten van de interne training bedragen €150 incl. BTW per dag. excl. Eventuele reiskosten (0,21 ct/km) voor thuisconsulten tijdens de interne training en het terugbrengen van de hond na een interne training.
 3. De dag van aankomst (start van de interne training) en dag van vertrek (laatste dag van de interne training) worden gerekend als een volledige interne trainingsdag.
 4. Een interne training is altijd minimaal 2 weken (15 dagen).
 5. Uw hond moet volledig gevaccineerd en/of aantoonbaar beschermd zijn (d.m.v. een titertest) voor Parvo, Distemper en Hepatitis. Vaccinatieboekje moet mee.
 6. Uw hond is volgens schema ontwormd of u kunt aantonen dat de ontlasting recent is onderzocht op wormen.
 7. Uw hond moet voorzien zijn van een chip.
 8. Uw hond is volledig gezond (geen diarree, niezen, of andere onderliggende ziekten).
 9. Teven mogen niet loops zijn ten tijde van de interne training.
 10. Als een teef tijdens de interne training loops wordt, moet de interne training worden onderbroken. Deze kan 2 maanden na het begin van de loopsheid weer worden hervat.
 11. Reuen mogen intact zijn. Mocht er tijdens de interne training één van mijn teven loops worden moet de interne training worden onderbroken. Deze kan 2 maanden na het begin van de loopsheid weer worden hervat.
 12. Tijdens een dracht van één van mijn teven kan er een interne training plaatsvinden tot 7,5 week dracht, mits dit niet te veel stress geeft voor de drachtige teef. Mocht dit wel het geval zijn dan wordt de interne training onderbroken en voortgezet nadat de pups zijn uitgevlogen.
 13. Eigen voeding mee heeft de voorkeur en evt. medicatie meenemen.
 14. De hond kan KVV (vers vlees van Darf) mee eten voor een toeslag van €0,55 per 100 gram
 15. Een eigen bench meenemen
 16. Speelgoed & snacks hoeven niet mee, die zijn aanwezig.
 17. Het kan zijn dat uw hond medische zorg nodig heeft tijdens de interne training, de kosten van deze medische zorg komen voor de rekening van de eigenaar.
 18. U geeft toestemming om video’s/ foto’s te delen van uw hond op mijn social mediakanalen. Mocht u dit niet willen dan kunt u dit per mail kenbaar maken.

Annuleringsvoorwaarden interne training:

 • Tot 7 dagen vóór de start van de interne training is het mogelijk om één keer een andere start datum af te spreken, deze moet plaats vinden binnen 6 maanden. Bij annulering wordt er 25% van het totaal overeengekomen bedrag in rekening gebracht.
 • Bij annuleringen binnen 7 dagen vóór aanvang van de interne training wordt 50% van het totaal overeengekomen bedrag in rekening gebracht.