Interne training

Soms is er net iets meer nodig

Interne training

Soms zijn de gedragsproblemen zo extreem dat een consult of een traject niet voldoende is om het gedrag te doorbreken, dan is er net iets meer nodig!
Met de hulp van mijn eigen stabiele roedel train ik je hond 2 tot 4 weken intensief bij mij thuis.

Wanneer een interne training?

Tijdens een consult kijk ik naar het gedrag van de hond en gaan we samen aan de slag om het ongewenste gedrag om te draaien in gewenst gedrag.

Maar soms is het gedrag zo extreem dat een consult of een traject niet de oplossing biedt. De frustraties/ spanningen kunnen hoog oplopen bij gedragsproblemen, je komt in een vicieuze cirkel terecht waardoor er in sommige gevallen even geen energie meer is om het probleem thuis aan te pakken.

Je kan hierbij denken aan agressie, geen rust kunnen vinden in huis, onrust buiten en/of uitvallen, asociaal gedrag naar andere honden, angst & voernijd.

Het is moeilijk om je hond voor 2 tot 4 weken te moeten missen. In 2019 ging mijn eigen Tess ook in interne training. Daarom word je tijdens de interne training dagelijks op de hoogte gehouden d.m.v. filmpjes met uitleg. Daarnaast kom je, als daar behoefte aan is als eigenaar 1x per week langs om samen 1 tot 1,5 uur te trainen.


Na de interne training zijn er meerdere contact momenten en volgen er nog een aantal thuis consulten.

Duur: 2 tot 4 weken de exacte duur hangt af van de ernst van het probleem
Locatie: Bij mij thuis in Raalte, in mijn gezin en roedel
Kosten: €150 euro per dag

Heb je vragen over een interne training of wil je een interne training boeken? vul dan het contact formulier in.

Puppy's

Ook puppy’s zijn welkom om te werken aan een nieuwe start.
Is je pup extreem angstig, gaat de bench training bijv. moeizaam, vertoont de pup extreem bijtgedrag, en/of is er buiten weinig tot geen contact te krijgen?

Dan kan een interne training de oplossing bieden om even te resetten (ook als baas) en op goede voet thuis verder te gaan.

friends, dog, pet