Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. De levertijd is 1 a 2 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten, de verzendkosten worden bij het afrekenen berekend. 

De verzendkosten bedragen:

€ 4,95 

Gratis verzending bij bestellingen boven de €54,95

of gratis op te halen in Raalte Overijssel  

Levering: verloopt via pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourzending: Uiteraard is mogelijk om ongebruikte en onbeschadigde artikelen in de originele verpakking te retourneren binnen 14 dagen na aankoop. De kosten van de retourzending zijn voor de klant. Stuur een email naar info@dogtrainingbymariel.nl als u uw aankoop wilt retourneren. na ontvangst van het geretourneerde product maak ik de kosten excl. verzendkosten naar u over.