puppybegeleiding

Geef jou en jouw puppy de beste start!

Hoe gaat het puppy traject in zijn werk?

Het puppy traject bestaat uit minimaal vier consulten waarvan 3 bij jullie thuis en 1 op een andere locatie. Ik ga jou ondersteunen en helpen om de pup op te voeden. Ongeacht hoe zijn of haar socialisatieproces de eerste acht weken is verlopen.

Het eerste consult vindt het liefst al plaats in de eerste week dat de pup bij jullie thuis is om gelijk vanuit de basisbehoeftes van de pup te beginnen. Daarna zit er telkens een paar weken tussen elk consult waardoor er genoeg tijd is om de gekregen oefeningen en tips eigen te maken. In overleg kan dit natuurlijk anders.

De belangrijkste punten in de eerste weken zijn rust, reinheid en regelmaat. Dat klinkt erg cliché, maar met een puppy heb je een baby in huis genomen die baat heeft bij regels en duidelijkheid. Dit kreeg hij van zijn moeder immers ook.

Met de consulten gaan we samen, zowel binnen als buiten de deur, aan het werk. Ik vind het erg belangrijk om het hele gezin bij de consulten te betrekken. Ik besteed extra aandacht aan eventuele kinderen in het gezin en leer hen ook hoe zij het beste kunnen omgaan met de pup.

Ik zal de trajecten altijd aanpassen op de situatie en afstemmen op het gezin en de puppy. Wat wel bij alle trajecten hetzelfde blijft is de basis: rust, vertrouwen en samenwerking.

Duur: 1,5 uur per consult (we zijn niet de volledige tijd met de pup bezig)
Locatie:
3 consulten bij jou thuis en 1 op een andere locatie, binnen Nederland en België
Kosten:
645. Binnen een straal van 25 km geen reiskosten, hierbuiten 0,21 ct/km vanaf Raalte.

Een goed begin kan gedragsproblemen voorkomen

Wat kun je verwachten?

Heb je een vraag of wil je puppybegeleiding aanvragen?
klik dan op onderstaande knop.