Wandelconsult

Ontspannen wandelen

Trekt je hond aan de lijn waardoor hij jou meer uit laat dan jij de hond? Misschien ervaar jij zelfs lichamelijke klachten door het getrek aan de lijn. Of blaft jouw hond naar anderen en/of objecten. Er kunnen talloze redenen zijn waardoor een wandeling niet meer ontspannend en vanzelf gaat. Wist je bijvoorbeeld al dat een hond jouw spanning aanvoelt en hierdoor juist ongewenst gedrag gaat vertonen.

Twijfel dan niet en neem contact met mij op. Ik kan je helpen om weer in rust te wandelen met je hond. Tenslotte moet een wandeling iets zijn om naar uit te kijken en niet om tegenop te zien.

Wat kun je verwachten bij een wandelconsult?

* We gaan kijken naar het gedrag van de hond tijdens het wandelen
* We gaan onderzoeken wat de reden is dat hij dit gedrag vertoont
* Wat is jouw eigen invloed op het gedrag van de hond
* We gaan werken aan de samenwerking en het contact met de hond

De consulten zijn altijd op maat gemaakt en persoonlijk afgestemd op de baas en hond. Wat wel bij alle consulten het zelfde blijft is de basis: rust, vertrouwen en samenwerking.

Vaak krijg je in één consult voldoende handvaten om verder te te trainen met je hond.

Duur: 1 á 1,5 uur per consult
Locatie:
Bij jou thuis, bij mij in Raalte of op een locatie in Nederland of België
Kosten:
€175 excl. Binnen een straal van 25 km geen reiskosten hier buiten 0,21 ct/km vanaf Raalte

let op: Zijn er ook gedragsproblemen buiten het wandelen om, dan adviseer ik altijd een gedragsconsult. Hierbij kan ik meer tijd vrij maken voor alle problemen. Mocht je hier niet zeker van zijn, bel of e-mail gerust.

IMG_3113

Riemen

Ik gebruik tijdens mijn wandelingen graag mijn eigen riemen zodat ik meer contact kan maken met mijn honden. Tijdens een wandelconsult gaan we kijken wat het beste bij jou en je hond past. Deze riemen zijn nu ook los te koop op de website, neem een kijkje in de winkel.